TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nın Kayıtları 20 Kasım’da Açılıyor!

Türkiye Espor Federasyonu’nun ilk resmî espor kupası olan TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası için geri sayım başladı!

Türkiye’nin her yerinden katılınabilecek ve en popüler oyunlar arasından 6’sının yer alacağı TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nın kayıtları 20 Kasım Çarşamba günü açılıyor.

Katılımın tamamen ücretsiz olduğu TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nın kayıtları ESL sistemi üzerinden açılacak. Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda gerçekleşecek TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nda 5 takım oyunu ve 1 bireysel oyun yer alıyor:

  • League of Legends (PC - En az 5 kişilik takım)
  • Counter-Strike: Global Offensive (PC - En az 5 kişilik takım)
  • PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PC - En az 4 kişilik takım)
  • Dota 2 - RedBull Son Şampiyon (PC - En az 5 kişilik takım)
  • Zula (PC - En az 5 kişilik takım)
  • FIFA 2020 (PS4 - Bireysel katılım)

20 Kasım Çarşamba günü açılacak olan kayıtlar 5 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Kayıtların hemen ardından başlayacak online elemeleri geçen takımlar, 21-22 Aralık tarihlerinde İstanbul, Ataşehir’deki FDR Oyun Merkezi’ndeki büyük finallerde kupaya ulaşmak için mücadele edecek. Ödül havuzu ile ilgili bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır.

Finallerde mücadele edecek katılımcıların 16 Aralık haftasına kadar esporcu lisanslarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’na kayıt olmak için ESL hesabınız yoksa yeni bir hesap açarak kayıt için hazır hale gelebilirsiniz.

TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’nda görüşmek üzere!

ESPORCU LİSANSI NASIL ALINIR?

Gerekli Belgeler
T.C. Kimlik numarası beyanı
Kimlik fotokopinizin üzerine “Bu kimlik şahsıma aittir.” yazmanız ve imzalamanız gerekmektedir.

Sağlık Raporu
Bağlı bulunduğunuz aile hekimliğine giderek “Sporcu lisansı” almak istediğinizi belirterek sağlık muayenesi olmanı ve ilgili raporu almanı gerekmektedir.

Tescil fişi
Bulunduğunuz ilin “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü” web sayfasına giderek tescil fişini edinmeniz ve almanız gerekmektedir.

2 adet vesikalık fotoğraf

Evraklarını hazırladıktan sonra, bulunduğunuz ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sicil lisans servislerine müracaat ederek lisans işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri için www.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Haberler

Tüm Haberleri Görüntüle